Az angol klasszikus irodalomból mivel célszerű kezdeni?
Figyelt kérdés
Nézegettem a Mansfield parkot a könyvtárban, és eléggé Jókaisnak tűnt :). A Robinson szövege baromi nehéznek bizonyult, és a Harry potter se lett a szívem csücske még. Szóval mit ajánlotok esetleg? (A hamlet és hasonlók szövegkönyvi stílusa sem jön még be)2012. dec. 28. 20:41
1/18 anonim válasza:
Defoe, Moll Flanders az nem nehéz
2/18 A kérdező kommentje:
ez új
2012. dec. 28. 20:55
3/18 anonim válasza:
Swift is jó, Gulliver's Travels
4/18 anonim válasza:
A klasszikus az azt jelenti hogy régi.
Ha meg mostanit akarsz akkor ott van pl Suzanne Collins
5/18 A kérdező kommentje:
Igazából tökmindegy, csak én (mint sokan mások is) anno Jókain tanultam meg a magyar helyesírást, és gondoltam van angolban is valami hasonlóan érdekes szöveg is :)
2012. dec. 28. 22:20
6/18 anonim válasza:
Agathe Christie se túl nehéz, ha szereted a krimiket.
7/18 A kérdező kommentje:
oks
Roald Dahl?
2012. dec. 28. 22:35
8/18 anonim válasza:
miért pont klasszikus irodalmat akarsz?
HP nagyon jó angolul, viszont nem könnyű a szöveg...
inkább fiatal felnőtt irodalmat javaslok
L.J Smith Nightworld szériáját
P.C. Cast & Kristin Cast House of Night
theaudiobookbay.com
theebooksbay.com
oldalakon le is töltheted
10/18 A kérdező kommentje:
Igen, a HP azért hullott ki... Asszem Roald Dahlnál maradok amíg a Tales of unexpected--jeit el nem olvasom. A sorozat is megvan, sajnos nincs hozzájuk felirat, ahogy a Cottage river-hez sincs :(
2012. dec. 28. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!