Más is volt így szóbeli elott?
Figyelt kérdés
Januárban megyek szóbeli nyelvvizsgára. Nagyon jó vagyok angolból, és nyáron voltam egy tàborban ahol amerikaiakkal beszélgettem, úgyhogy rudok kommunikálni. De a témákat amiket a vizsgára kell tudnom valahogy nem tudom összerakni ugy hogy folyamatosan tudjak beszélni valamiröl. Van egy csomò kidolgozott tételem mindenhonnan de ez sem segít. Mivel próbálkozhatnèk mèg?2012. dec. 26. 17:07
1/3 anonim válasza:
Kérjék segítséget szaktanártól, akinek ez a szakmája, hogy segítsen felkészülni.
2/3 anonim válasza:
Ismerős érzés. Gond nélkül elbeszélgetek én is, de ezek a szituációk, amiket nyelvvizsgán kell produkálni borzasztóak. Abszolút nem életszerű... Brr...
Én most szituációkat olvasok, de a hajam tépem közben :)
3/3 A kérdező kommentje:
Járok külön tanárhoz de Ott is mindig az van hogy a kérdésekre tudok válaszolni de KB elmondom a téma lényegét 2-3 mondatban és nyelvvizsgán ennél többet várnak. A tanárom azt mondta hogy gyakoroljak és mondjam fel magamnak a tételeket de egyszerüen nem tudom hogy rakjam össze a mondanivalómat :(
2012. dec. 27. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!