Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Más is volt így szóbeli elott?

Más is volt így szóbeli elott?

Figyelt kérdés
Januárban megyek szóbeli nyelvvizsgára. Nagyon jó vagyok angolból, és nyáron voltam egy tàborban ahol amerikaiakkal beszélgettem, úgyhogy rudok kommunikálni. De a témákat amiket a vizsgára kell tudnom valahogy nem tudom összerakni ugy hogy folyamatosan tudjak beszélni valamiröl. Van egy csomò kidolgozott tételem mindenhonnan de ez sem segít. Mivel próbálkozhatnèk mèg?

2012. dec. 26. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérjék segítséget szaktanártól, akinek ez a szakmája, hogy segítsen felkészülni.
2012. dec. 27. 12:12
 2/3 anonim válasza:

Ismerős érzés. Gond nélkül elbeszélgetek én is, de ezek a szituációk, amiket nyelvvizsgán kell produkálni borzasztóak. Abszolút nem életszerű... Brr...

Én most szituációkat olvasok, de a hajam tépem közben :)

2012. dec. 27. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Járok külön tanárhoz de Ott is mindig az van hogy a kérdésekre tudok válaszolni de KB elmondom a téma lényegét 2-3 mondatban és nyelvvizsgán ennél többet várnak. A tanárom azt mondta hogy gyakoroljak és mondjam fel magamnak a tételeket de egyszerüen nem tudom hogy rakjam össze a mondanivalómat :(
2012. dec. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!