Valaki gyakorolna velem emelt angol szóbelire?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az iskolám nem igazán nyújt az emelt szintű érettségihez elég plusz órát, úgyhogy arra gondoltam, itt keresek valakit, aki szívesen készülne fel velem a 2013-as emelt szintű angol szóbeli érettségire. A távolság nem akadály, szerintem mehetnének skypon keresztül is a beszélgetések. B2-es nyelvvizsgával rendelkezem, a szóbelin két pontot vesztettem, úgyhogy nem a tanítás lenne a lényeg, hanem csak a kommunikáció. Akit egy kicsit is érdekel a dolog az írjon! Köszi:)2012. dec. 18. 19:31
1/2 anonim válasza:
Pl Próbálj írni hosszú fogalmazásokat valaki kijavítja
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, de itt konkrétan a beszélgetés lenne a lényeg, hogy tudok érveket felhozni angolul, milyen gyorsasággal, mennyire helytállóak, stb.
2012. dec. 18. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!