Angol, német és olasz után mennyire lenne nehéz megtanulni franciául? Persze külön tanárral.
Figyelt kérdés
Annyira imádok nyelveket tanulni. Nem tudom elképzelni az életem, hogy épp ne tanuljak egyet :D ha olaszból leraktam a felsőfokot (most ő a 3. nyelvem), akkor lehet elkezdenék franciául. Mennyiben könnyítik meg korábbi ismereteim a francia nyelv tanulását?2012. dec. 19. 22:41
1/2 webnyelv válasza:
Hihetetlen mértékben megkönnyítik, még a német is. Csak olasz után is sokkal könnyebb lenne, de így, erre már egyszerűen nem is tudok mit mondani. :D
Mondjuk a francia kiejtés-helyesírás bonyodalmait azért meg kell tanulni. Más, új dolog, nagy meglepetés szerintem már utána nem fog érni. Ja, de a szavak neme talán, de abban is segíteni fog az olasz.
2/2 webnyelv válasza:
Mind a 4 nyelvet tanultam. Ha van kérdésed, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!