Legjobb könyvek angol nyelvtanuláshoz?
Suzanne Collins, Hunger Games
film is van belőle
Én annó az 5 perc angol könyvekből kezdtem el tanulni (kezdőknek és újrakezdőknek, ill igeidők). Gyakorlatilag a nulláról indít, és mindent érthetően elmagyaráz. Én szerettem, mert a fejezetekben mindig csak egy picit nehezített az előzőekhez képest, így nem volt egy kínszenvedés végig venni (ez a kezdőknek és újrakezdőknek). A másik könyv pedig az igeidőket vette végig. Ami miatt azt szeretettem, mert nem csak sorba ledarálta az összeset, hanem össze is hasonlította és elmagyarázta a különbséget.
De ezeket inkább kezdőknek ajánlanám.
Amikor elértem oda, hogy már karattyoltam angolul akkor pedig megvettem a Grimm kiadó Girs in Love és Gyerekkrimi sorozatait. Ezek félig angolul félig magyarul vannak (a párbeszédek általában angolok, meg a gondolatok is, a többi pedig magyar). Persze én egy 17 éves lány vagyok, szóval nem hiszem, hogy mindenkinek ez a legjobb megoldás.
Ha valamennyire már beszélsz angolul, akkor jók lehetnek a filmek/sorozatok és a könnyített olvasmányok. Én annó angolul angol felirattal néztem őket, közben meg amit nem értettem azt megnéztem a mobilomban.
oxford bookworms
olyat keress amiben kis történetekből van több, azt nem unod meg, és ha már jobban tudsz, akkor is olvasgass kezdő szinteket, mert a szókincshez attól még nagyon jó az is. később lehet az 5-6-os szintet is, de az ráér.
Mi van?
Középfokhoz tanulni tökéletes. Direkt úgy vannak megírva ahogy meg vannak írva, ez a lényegük.
Azok nem megírva vannak hanem átírva. Borzasztóak. Nem véletlen, hogy nem valami elterjedt a használatuk.
Az nem megír, de másik ír. Nem szépek. Nem egy szerencse, hogy használják nem sokan.
Kb ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!