Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Legjobb könyvek angol nyelvtan...

Legjobb könyvek angol nyelvtanuláshoz?

Figyelt kérdés
Kinek mely könyv(ek) vált(ak) be leginkább? Szeretnék egy középfok környéki nyelvtudást, és jó lenne ha írnátok pár könyvet, amik nektek beváltak. Elsősorban nem magolós könyvre gondolok itt, hanem olyanra, ami tényleg megtanítja a nyelvet, és nincs feleslegesen túlbonyolítva.

2012. dec. 19. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Suzanne Collins, Hunger Games

film is van belőle

2012. dec. 19. 20:14
 2/6 Molia ***** válasza:

Én annó az 5 perc angol könyvekből kezdtem el tanulni (kezdőknek és újrakezdőknek, ill igeidők). Gyakorlatilag a nulláról indít, és mindent érthetően elmagyaráz. Én szerettem, mert a fejezetekben mindig csak egy picit nehezített az előzőekhez képest, így nem volt egy kínszenvedés végig venni (ez a kezdőknek és újrakezdőknek). A másik könyv pedig az igeidőket vette végig. Ami miatt azt szeretettem, mert nem csak sorba ledarálta az összeset, hanem össze is hasonlította és elmagyarázta a különbséget.

De ezeket inkább kezdőknek ajánlanám.

Amikor elértem oda, hogy már karattyoltam angolul akkor pedig megvettem a Grimm kiadó Girs in Love és Gyerekkrimi sorozatait. Ezek félig angolul félig magyarul vannak (a párbeszédek általában angolok, meg a gondolatok is, a többi pedig magyar). Persze én egy 17 éves lány vagyok, szóval nem hiszem, hogy mindenkinek ez a legjobb megoldás.

Ha valamennyire már beszélsz angolul, akkor jók lehetnek a filmek/sorozatok és a könnyített olvasmányok. Én annó angolul angol felirattal néztem őket, közben meg amit nem értettem azt megnéztem a mobilomban.

2012. dec. 30. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

oxford bookworms

olyat keress amiben kis történetekből van több, azt nem unod meg, és ha már jobban tudsz, akkor is olvasgass kezdő szinteket, mert a szókincshez attól még nagyon jó az is. később lehet az 5-6-os szintet is, de az ráér.

2012. dec. 30. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Az oxford bookworms-öt nem ajánlom mert az mesterséges életidege nyelv és nem ternészetes angol.
2012. dec. 31. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi van?

Középfokhoz tanulni tökéletes. Direkt úgy vannak megírva ahogy meg vannak írva, ez a lényegük.

2012. dec. 31. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Azok nem megírva vannak hanem átírva. Borzasztóak. Nem véletlen, hogy nem valami elterjedt a használatuk.

Az nem megír, de másik ír. Nem szépek. Nem egy szerencse, hogy használják nem sokan.

Kb ilyenek :D

2012. dec. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!