Hogy mentél át a nyelvvizsgán?
Nem lehetetlen tanár nélkül, ha már tanultad valahol az adott nyelvet, suliban vagy nyelviskolában, akár régebben is. Sok gyakorlás, hangfelvételek hallgatása és menni fog.
Egyébként akinek nem sikerült a vizsga, azt fogja mondani, hogy nehéz volt, akinek sikerült, azt, hogy könnyű volt. A vizsgáztató hely azt, hogy könnyű, az az érdekük, hogy náluk vizsgázz, az ő nyelvvizsgájukra menj. Ne hallgass senkire, max. egy tanárra, aki el tudja dönteni, hogy mennyire tudod a nyelvet - de ezt szerintem te is el tudod dönteni. Nézz a neten példafeladatokat,a zok alapján el tudod dönteni, hogy menne-e. Sok sikert!
Én nem jártam soha külön angoltanárhoz, magam készültem fel. Szerintem hozzáállás kérdése az egész. Én mosolyogva ültem le angolt tanulni, szinte nem is tanulásnak fogtam fel. Két hónap igazi, alapos tanulás után mentem vizsgázni ( persze iskolában tanulom, de nem olyan jó az oktatás ) és 84 %-os lett :)
Ne higyj azoknak akik azt mondják hogy tanár nélkül nem megy.
Ha tényleg meg szeretnéd csinálni akkor az magadtól is sikerül, és sokkal jobb érzés neked is és a tárcádnak is. Aki meg azt mondja hogy egyedül nem mész át, az dumb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!