Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Vaaki megtudna tanítani...

Vaaki megtudna tanítani koreaiul? Vagy tud egy helyet ahol megtanulhatok? Vagy ilyesmi.

Figyelt kérdés
Megszeretnék tanulni koreaiul. Viszont nem nagyon tudok hozzákezdeni. Megvan az abc-jük, de kéne valami könyv, vagy egy emberke aki elmagyarázza, hogy hogy is beszélnek, a szabályokat meg ilyenek. Tudtok ajánlani valamit?

2012. dec. 2. 18:52
 1/3 anonim válasza:

koreainyelv.freeblog.hu

ez az "emberke" :) a Talk To Me In Korean leckéit fordította le angolról.igaz,hogy már elköltözött de a leckéket fent hagyta az oldalon.én is innen tanulok és nagyon jó :)

2012. dec. 3. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
ELTE jegyzetboltjából tudsz rendelni könyvet, Osváth Gábor írta.
2012. dec. 3. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. A freeblogosat én is próbáltam már de én csak olyat találtam ami az 50 akárhányadik leckétől magyaráz, és ott már elég nehéz becsatlakozni. de lehet hogy rossz helyen néztem vagy ilyesmi.
2012. dec. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!