Miért mondják azt, hogy nem szabad szünetet tartani nyelvtanulás közben?
Figyelt kérdés
Azt mondják nem szabad szüneteltetni nyelvtanulást, de nem tudom miért, mert én elkezdtem angolt tanulni intenzíven 1 évet és most fél évet nem tanultam, de azt vettem észre, hogy valahogy ülepedet, és úgy jobban megértem most, mint mikor tanultam2012. nov. 30. 12:27
1/4 anonim válasza:
Mert felejtesz. Valami ülepszik, de vaalmihez meg gyakorlat kell. a nyelvtudás meg inkább gyakorlat, mint tárgyi tudás. Ha nem csinálod, elfelejtheted fokozatosan.
2/4 anonim válasza:
Mert egy csomó mindent elfelejtesz. Én egy év hagytam abba a németet, mert besokalltam, hogy nem sikerül a nyelvvizsga. Hát most szeretném újra kezdeni, de úgy érzem, hogy túl sokat felejtettem, és csak időpazarlás. Angolt tanultam 5 éve, és arra jobban emlékszem, lehet, hogy azt kellene inkább elkezdenem...
3/4 anonim válasza:
Szerintem lehet szünetet tartani.
A kérdés, hogy mennyit. A legutóbbi szünetem 6 hét volt, féltem, hogy azalatt egy csomó miden kiesik, de nem úgy történt, megnyugodtam és mentem tovább :)
1 év az nekem is soknak tűnik, fél év is.
4/4 anonim válasza:
Embere válogatja. De mindent elfelejtesz amit nem gyakorolsz, nem használsz. Ez természetes dolog. Ha nyelvvizsga kell, keress magántanárt sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!