Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért mondják azt, hogy nem...

Miért mondják azt, hogy nem szabad szünetet tartani nyelvtanulás közben?

Figyelt kérdés
Azt mondják nem szabad szüneteltetni nyelvtanulást, de nem tudom miért, mert én elkezdtem angolt tanulni intenzíven 1 évet és most fél évet nem tanultam, de azt vettem észre, hogy valahogy ülepedet, és úgy jobban megértem most, mint mikor tanultam
2012. nov. 30. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert felejtesz. Valami ülepszik, de vaalmihez meg gyakorlat kell. a nyelvtudás meg inkább gyakorlat, mint tárgyi tudás. Ha nem csinálod, elfelejtheted fokozatosan.
2012. nov. 30. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert egy csomó mindent elfelejtesz. Én egy év hagytam abba a németet, mert besokalltam, hogy nem sikerül a nyelvvizsga. Hát most szeretném újra kezdeni, de úgy érzem, hogy túl sokat felejtettem, és csak időpazarlás. Angolt tanultam 5 éve, és arra jobban emlékszem, lehet, hogy azt kellene inkább elkezdenem...
2012. nov. 30. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet szünetet tartani.

A kérdés, hogy mennyit. A legutóbbi szünetem 6 hét volt, féltem, hogy azalatt egy csomó miden kiesik, de nem úgy történt, megnyugodtam és mentem tovább :)

1 év az nekem is soknak tűnik, fél év is.

2012. nov. 30. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. De mindent elfelejtesz amit nem gyakorolsz, nem használsz. Ez természetes dolog. Ha nyelvvizsga kell, keress magántanárt sokkal jobban jársz.
2012. nov. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!