Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha rendes angolt tanulok...

Mulder614 kérdése:

Ha rendes angolt tanulok akkor mennyire fogom érteni az Amerikait?

Figyelt kérdés
Tehát ha már jól értem, vagy beszélem a Nagy Brittaninai angolt akkor mennyit kell még rátanulni hogy értésem az Amcsi angolt?

2012. nov. 29. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézz meg két filmet - egy angolt, egy amerikait - és fogod hallani a különbséget. Sokkal könnyebb az amerikait megérteni amúgy, de nincs olyan orbitális különbség.
2012. nov. 29. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
briteknek gusztustalan (vagy szep, izles/izlesficam kerdese) akcentusuk van, ha azt erted, akkor egyreszt gratulalok, masreszt az amerikait tokeletesen fogod erteni. A briteknel csunyabban mar csak Ausztraliaban meg Del-Afrikaban beszelnek.
2012. nov. 29. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Na azért a skót meg wales-i angol se kutya!
2012. nov. 29. 14:04
 4/8 anonim válasza:
Megfogod erteni , mivel szinte ugyanaz. Egy-ket szo kulonbseg van.
2012. nov. 29. 14:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Amit Angliában beszélnek az a Brit angol ugye?
2012. nov. 29. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha eleget hallgatod az egyiket, meg fogod érteni, hozzá fogsz szokni. Az amcsit általában egyszerűbb megérteni amúgy is.
2012. nov. 29. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon!
2012. nov. 29. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
én is brit angolt tanultam (az első tanáromtól), de mivel nagyon sok amerikai filmet néztem, meg zenét hallgattam, én egyáltalán nem úgy beszélek, mint az angolok. az amerikait jobban megértem (szerintem szebben is beszélnek)de nézz meg egy amerikai filmet, az majd választ ad a kérdésedre.
2012. dec. 1. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!