Le lehet e nyúlni a francia kormányt pénzel ha franciául tanulok?
Ezt a Francia Intézetben kéne megkérdezni, bár én kizártnak tartom.
(Szegény Robespièrre két r-rel írta a nevét, amíg pontot nem tettek a dolog végére.)
Diszlexiás vagyok amit az EU és a francia kormány is kiemelten támogat ezért akarok pénzt tőlük.
Mi a helyzet a németekkel, a Goethe intézet?
A kéttannyelvű egy csapda és a tanár lehet egy sátánfajzat???????:DDDDDDDDDDDDDDD úristen az értelmi szintedről nincs több kérdésem
hát jobban fogok tudni franciul mint te a francia intézetes tanfolyammal elhiheted nekem. És még örülj neki hogy kimehetsz dolgozni Franciaországba és elmehetsz innen ebből a putri országból nemhogy majd még ők fizetnek neked érte.Azt nem szeretnéd hogy eljöjjenek könyörögni,hogy ugyan menjél már ki hozzájuk dolgozni légyszi légyszi?
Szerinted rajtad kívül még hányan rendelkeznek ilyen szintű tudással/adottságokkal, mint te? Ezt hogyan tervezted? Írsz egy levelet a FRANCIA KORMÁNYNAK, hogy "Üdv. Kiss Béla Piroska vagyok Magyarországról :D Küldjetek pénzt vagy munkát, mert nekem van egy KÖZÉPFOKÚ nyelvvizsgám franciából. Ha nem engedtek a követeléseimnek kénytelen leszek beperelni Franciaországot majd büntetésből nem tanulom meg rendesen a nyelveteket?". Szerintem ez egy kicsit komolytalan kérdés és nem hiszem, hogy ott lenne bármilyen tanfolyam is 250.000Ft értékben...
További szép estét neked! :))
A francia kis halászfaluban meg tömérdek munkalehetőséged lesz francául alig makogó külföldiként :DDDDDDD tényleg
azzal a levéllel meg szerintem próbálkozz meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!