Hogy van ez angolul? "Milyen sajtotok van még ezen kívül? " - akkor jó ez (valamelyik), azokból, amit kigondoltam? What do you have cheese even like beside of it? Vagy What kind of cheese do you have even besides it?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 19:41
1/4 anonim válasza:
What kind of cheese do you have except this one?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az első miért nem jó, úgy értem az is Milyen ..., amikor ezt a szerkezetet használjuk. What .... like?
2012. nov. 24. 20:09
3/4 anonim válasza:
Mert nyelvtanilag helytelen az eleje. :) Szerintem ezt a 'What do you have'-et te sem gondoltad komolyan. Meg nem is kell így túlbonyolítani. Úgy a tökéletes, ahogy az első válaszoló írta.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok, értettem! Köszönöm
2012. nov. 26. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!