Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lenne itt valaki akivel...

Lenne itt valaki akivel beszélhetnék angolul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8. osztályos vagyok, és szeretnék megtanulni jól angolul. Sajnos kicsit le vagyok maradva. Beszélhetnék valakivel angolul? Pl este írnék neki és akkor beszélgetnénk. Ha valamit nem tudnék megkérdezném.

Mert azzal nem túl sokra megyek hogy a suliban az angol olvasmányunkban olyan szavakat kell megtanulni hogy kicsi pónim, színes matrica stb... Szóval ami teljesen értelmetlen. (Ha nem tudom sem baj) De az olyanokat nem tanuljuk hogy pl: mi volt veled ma, hogy érezted magad stb... Szóval valakivel beszélhetnék, kérdezhetnék hogy mit hogyan mondunk??? :)

Nagyon hálás lennék.

14F

2012. nov. 23. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is 8.os vagyok , de mi se tanulunk hasznos dolgokat :(

Menj el angoltanárhoz! Én is járok, sokkal többet tanultam 3 hét alatt mint 5 év alatt a suliban :) Sok sikert!

2012. nov. 23. 16:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy ilyen sz@r könyvünk van.. és hülyeségekkel van tele. Most valami story time-t veszünk... Arról szól hogy lezuhant valami űrhajó meg hogy meg kell az embereket menteni, meg hogy a faszi szeme sárgán világít a sötétben...

Ilyen szavakat veszünk: önkéntes,nyaklánc,kézműves,agyag,parancsnoki szoba, stb... Szóval no comment.

8 év alatt 1 szabályt nem tanultunk...

2012. nov. 23. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtan írhatsz üzit,és kérdeszhetsz is,sőt nekem van még egy jó ötletem hogyan lehetnél jobb angolból.;)
2012. nov. 23. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem is írhatsz ha gondolod :)
2012. nov. 24. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerinem ugyanabból a könyvből tanulunk! Nálunk is sz*r
2013. febr. 12. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Van jobb ötleted a könyvet illetőleg?
2013. febr. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!