TELC B2 angol nyelvvizsgával kapcsolatban néhány fontos kérdés?
Nyelvvizsgára mennék,de előtte lenne néhány kérdésem.
Valaki,aki már volt ,tudna segíteni?
lehet,hogy némelyik túl részletes,alapos,de nekem nagyon fontos lenne rájuk a válasz,ezért kérem aki már volt,segítsen:)
1.szóbelin a magnóhallgatás mindenkinek külön megy fülhallgatóval,vagy egységesen?
2.írásbelin az első 3feladatra(olvasott szöveg értése) külön van 90perc,vagy ebbe a 90percbe beletartozik a 2 language elements is?
3.a készségenkénti 40%mit jelent,hogy pl. ha a szóbelin magnóhallgatásban van 3feladat-,mindhárom feladatban külön meg kell lenni a minimum 40%nak,vagy úgy is lehet a 40%,hogy pl. az elsőből egyik sem jó,de a 2.,3.ból mindegyik?
4.az answer sheeten be kell jelölni a válaszokat az írásbelin és a szóbelin,de a4es számmal a letter writingnak,és az oral examinatonnak is van hely,ahol jelölni kellene. ide miket kell írnom?vagy ezt a vizsgáztató tölti ki?
5.valamint levélírásban kell jelölnöm valahol,hogy melyik témát választottam/felhasznált szempontokat vagy csak írom és tudni fogják?
1. fülhallgató?? magnón szokás hallgatni
2. keress utána a neten, hogy mire mennyi időt adnak
3. 2. verzió
4. ott majd mindent mondanak, hogy mit hova, neked csak a feladatoknak a megoldását kell besatíroznod, ami ettől eltér, az mind a javító tanároknak van kihagyva, így pl. a szóbelis papírra nem kell semmit sem írnod
5. szerintem van külön rublika, ahova be kell írnod a betűjelet
Én csak felsőfokon voltam, de gondolom, hogy középnél is ugyanígy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!