Angolt tanulni, hogy a legjobb?
Segítséget szeretnék, kezdőnek mit ajánlatok az angol nyelv tanulásához.
-Nem túl drágán.
-Hajdúszoboszlói vagyok.
-37 éves.
Válaszokat köszönöm!
Ha érdekelnek az online nyelvleckék, akkor tudok neked segíteni.
Kettőt is tudok, amelyek folyamatosan küldenek nekem angol gyakorlati lehetőségeket, videókat, kiejtési gyakorlatokat.
Elküldöm a linkeket, aztán te majd meglátod, melyiket választod.
1./
Ez az iskola, mint ahogy írja is, először küld 20 ingyenes nyelvleckét. Közben kapsz email-ben lehetőséget a tanfolyam folytatására /Ez már fizetős./
Én a 20 ingyenes lecke után jelentkeztem a tanfolyam folytatására.
150 leckét kapok + ingyenes hozzáférési lehetőséget a Tudástárba. A 150 lecke 16.000.- Ft-ba került, amelyet részletfizetéssel oldok meg.
Havonta fizetek rózsaszín csekken 3.400.- Ft-ot + a feladási díjat, ami majdnem 500.- Ft.
A múlt hónapban adtam fel az utolsó részletet, és a 150 leckéből idáig kaptam 70-et.
Ebben a 70 leckében eljutottam a 2. igeidőig.
Körülbelül olyan a felépítése a leckéknek is, mint az első ingyenes tananyagoknak, csak több videó és feladat van benne.
A jelentkezési oldalon bal oldalon találsz linkeket, amelyeket érdemes addig is megnézned, amíg a lecke megérkezik.
Sok segítséget találsz akkor is, ha most szeretnéd elkezdeni az angolt.
2. Ez már a második:
Itt 25 leckét kapsz ingyenesen, amelyeket regisztrálás után küldenek email-ben.
A fenti linken lehet regisztrálni.
Az első leckék csak a kiejtésről szólnak, videón lehet őket gyakorolni.
2-3 naponta kapod az új leckéket.
A bemutatkozó oldalukon is sok érdekességet találsz már most is.
Aztán, ha úgy gondolod, lehet jelentkezni a tanfolyamukra, de ezt majd úgyis fel fogják neked ajánlani.
Én mindkettőre regisztráltam és az ingyenes tanfolyamok után választottam.
Az ingyenes tanfolyamok után is folyamatosan kapom a gyakorlási lehetőségeket.
Üdv.
Uniós támogatásból ingyenes nyelvoktatás indul.
Debrecenben például van Katedra. De nézz utána jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!