Van olyan oldal, ahol nyelvkönyvek bescannelt változatát le tudom tölteni?
Mint például, ha tornázni akarok, akkor ott a barbara-blog ... van valami hasonló nyelvkönyvekre?
Köszönöm!

Értem, akkor pl. ezt javaslom:
De ha nem tetszik ez a könyv, akkor az oldal keresőjébe beírod, hogy English advanced, vagy English proficiency, course book stb. és lehet keresgélni, elég nagy a választék. :)
-falcon-
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Egy ISTEN vagy! Nagyon-nagyon köszönöm ... tökéletesen pontosan ilyenre gondoltam!!! :):):)
Egy hatalmas puszi érte, így a távolból! :)
Csodálatosan szép napot!

falcon!
Még mindig csak ámulok és bámulok! :) Megvolt a Grammarway 4 könyvem, de megoldások nélkül, így sosem tudtam, hogy helyesen gondolom-e, amit kitöltöttem, s láss csodát! Itt van a megoldással együtt! Most már le is tudom magam ellenőrizni!
Hát mégegyszer ezer köszönet!

Éreztem is valamit az arcomon, de akkor most már tudom, hogy egy távolból küldött puszi volt! :)
Nagyon szívesen, szólj nyugodtan, ha tudok még segíteni. :)
-falcon-
Tudsz esetleg szintén ingyen letölthető CD-ket is? Mármint szintén nyelvtanuláshoz!
Húúú ... már nagyon pofátlannak érzem magam!

Egyelőre ezt találtam:
Ez amerikai angol, nem tudom, megfelel-e. Elvileg fizetős, de a hangfájlok letölthetők pl. RealPlayerrel, a tesztet meg online meg lehet csinálni. Még keresgélek.
-falcon-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!