Mennyire nehéz egy középszintű olasz nyelvvizsga? (TELC)
Figyelt kérdés
12.-es vagyok, 9. óta tanulok olaszt a gimiben.
9.-ben heti öt órám volt, tavalyelőtt, tavaly és idén pedig négy. Az elmúlt 3 évben eléggé elhanyagoltam, nemigen tanultam rá, de négyes voltam belőle minden év végén. Idén elkezdtem érdeklődni iránta járok olasz szakkörre, ami plusz egy órát jelent. Év végén érettségiznék is belőle, bár azt is fontolgatom..
Nem tudom, nyáron el merjek-e menni nyelvvizsgára.
Az angol középszintű nyelvvizsgám már megvan (BME), de az olaszt nem tudom, be merjem-e vállalni, ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatotokra! (:
L/17
2012. nov. 7. 18:13
1/1 anonim válasza:
nekem meglett. en is 9,ben kezdtem el es 12ben telen mentem vizsgazni. hat nekem azert jol ment amikor mentem, szall te dontesed. gyakorolj ha menni akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!