Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt aki Origó angol...

Van itt aki Origó angol középfokú nyelvvizsgát tett mostanában, szóbelin kedvesek voltak, általában miről kérdezgetnek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

fú hallod, ott nyelvvizsgáztam. nem mostanában, még öt éve.

a nő aki kérdezett, nagyon durván a földbe tiport, elkezdte a nevemet sértegetni angolul, hogy hogy adhattak ilyen szar nevet a szüleim, és hogy eleve milyen vezetéknév ez... voltam 14 éves, ott izgultam, majdnem elsírtam magam... aztán utána egy szónak véletlenül kétszer is elrontottam a kiejtését, ekkor megállt, és kérdezte hogy mi ez a kiejtés, ezt az angoltanáromtól tanultam? mert hogy akkor őt ki kéne rugni a szakmából, és hogy hogy tanuljam már meg végre, hogy kell kiejteni ezt a szót.

persze mindezt angolul beszéltük.

borzalmas volt. egy vörös göndörhajú kb 40 éves nő, bűzlött a cigitől is.

életem egyik legrosszabb 10 perce volt.

viszont, az a durva, hogy átengedett, 74% lett a szóbelim. Sokkal rosszabbra számítottam, mert végig nagyon ideges, lekezelő és goromba volt velem.

persze vannak szerencsésebbek, ahol a vizsgáztató sokkal kedvesebb. a lényeg, hogy én elsőre átmentem a nyelvvizsgán az origóban, szerintem nem nehéz.

2012. nov. 3. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
jaj szegény képzelem milyen lehetett :( de gratulálok hogy átmentél. a kiejtéssel nekem is problémáim vannak mert még csak 3 hónapja tanulok angolt és nem hiszem hogy sokat fog javulni a hátralévő kis időben :(
2012. nov. 3. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A képhúzás milyen volt?
2016. nov. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!