Középfokú angol nyelvvizsga felkészülésére mennyi idő szükséges? (lent)
11 osztályos tanuló vagyok, szóval elég rég óta tanulom az angolt. sajnos az elején nagyon hanyag voltam, így elég nagy a lemaradásom. a beszélgetés nagyon nem megy...egyszerűen, alig tudok kinyögni egy értelmes mondatot, eléggé bizonytalan vagyok.
Szeretnék készülni középfokú angol nyelvvizsgára. az érdekelne, hogy hogyan kezdjek hozzá, hogy a tudásom szilárd talajon álljon majd? nyelvtanfolyam? vagy rögtön vizsga előkészítő?
Én nyelvvizsga előtt 2 hónappal elkezdtem járni heti kétszer külön tanárhoz, meg még a suliba is erre gyúrtunk heti 4 órában, valamint itthon a kedvenc filmjeimet, sorozataimat angolul néztem, ezáltal újabb kifejezéseket tanultam meg.
Yahoo-t raktam be a kezdőlapnak, és ott is mindig angolul olvastam a híreket, érdekességeket. Sima volt. Szerintem ennek az a lényege, hogy élvezettel tanuld, ne azért mert kötelező. A felkészülési idő pedig rajtad múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele. Lehet 1 hónap vagy évek. Csak rajtad múlik.:) Sok sikert!;)
Fél év legalább kell
(de inkább egy év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!