Mennyiért vállal egy nyelvtanár órát vidéken? (Angol)
szia! Én nem Somogy megyében lakom,de mikor én jártam tavaly magántanárhoz akkor az kb.2500-at kért ha jól emlékszek
Akihez most járok az 3000et kér,habár nekem 2000ért vállalta
De ezek alapján azt mondom hogy 2000/2000/3000
Fentiek jó közelítések, de települése, helye válogatja. Pl. egyetemi városban alacsonyabb az ár, mert nagyobb a kínálat angol nyelvtanárból (minden egyetemista így akar pénzt keresni), kisvárosban valamivel nagyobb lehet, de válságban kisebb a fizetőképes kereslet, én az alsó határt céloznám meg most (nézd meg az apróhirdetéseket, rengetegen ajánlkoznak angolt tanítani). Másrészt a magántanári szakma speciális, mint az ügyvédi.
..Ez azt jelenti, hogy az árat a vevő fizetőképes kereslete befolyásolja. Ha túl olcsó vagy, az gyanús. Ha eljutsz a kliens (tanítvány) lakásába és látod a Steinway zongorát meg a herendi étkészletet, akkor magasan kezdhetsz....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!