Van koreai nyelvtanár?
Jó, szóval gondolom koreaiul szeretnél megtanulni, habár a kérdésed nem egyértelmű. Azt nem tudom, hogy személyesen tudnál-e órákat venni koreaitól, mert annyira tényleg nem bővelkedünk itt élő koreaiakban, viszont van az ún. language exchange program, vagyis felveheted neten a kapcsolatot egy natívval, és ingyen tanít. Illetve cserébe te is tanítod őt egy másik nyelvre, de nekem úgy is segítettek, hogy cserébe nem nyújtottam semmit. Itt kell hirdetned:
Nekem két napon belül három ajánlat is érkezett, h skype-on ill mailben segítenek, szóval neked is fognak.
Amúgy van az elte-n koreai tanszék, oda is járhatsz vagy legalábbis elmehetsz érdeklődni, mert biztos segítenek tanárt találni, még ha egyetemi szinten nem is akarsz foglalkozni vele. Amúgy nekik asszem natív lektoruk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!