Sziasztok! Mondjatok nekem, olyan oldalakat, ahol koreai nyelvet lehet megtanulni online. Vannak olyanok ahol egyszerűen írják le?
Hát egy kicsit nehéz. Annyiban, hogy magázzák illetve tegezik egymást a koreaiak is, és udvarias formákat használnak, amiket mindet meg kell tanulni.
A Talk to me in korean oldalon kezdd, ott először tanuld meg a hangeult (a koreai jelrendszer). Ugyan angol nyelvű, de ami neked kell, ahhoz nem kell angoltudás. Aztán ha van angoltudásod, akkor folytathatod ott a tanulást, de van egy magyar emberke, aki lefordította a fenti oldal teljes anyagát magyarra: [link]
Ezenfelül Osváth Gábor nyelvkönyve, nekem ez éppen úton van. (:
Ne így állj neki, hogyha nehéz... Akarod vagy sem? Én speciel akarom, ezért meg is fogom tanulni. Ha kötelezően kell suliba vagy ilyesmi, akkor valami "könnyebb" nyelvet válassz. Ha megmaradsz a koreainál, akkor ajánlom a doramákat és filmeket, zenéket, rengeteget lehet belőle tanulni. Főként szókincs, de én már el tudom különíteni rendesen a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!