Angol nyelvtanulás filmekkel?
Én angol tanulás esetén csak angol filmeket nézek,nem amerikai filmeket.Ezek a filmek vígjátékok,angol szöveg
PL: Yekowbeard, The meaning of life, meg sok Monty Python filmeket,mert ők nagyon szépen és érthetően beszélnek angolul(mellette jókat nevetek is)
Hú én nézek mindent össze vissza :D ha hallok valami jó vígjátékról, rögtön megkeresem angolul.
Utoljára a Labor pains-t néztem, jókat röhögtem, meg az alapsztori is hülyeség :D (csajt ki akarják rúgni a munkahelyről, ezért kitalálja hogy állapotos és hónapokig kitömött hassal jár...)
amúgy felirattal szinte minden film érthető. komolyan mondom.
én úgy csináltam először, hogy angol hang, alul angol felirat, felül magyar, és ha nagyon nem értettem az angol felirattal sem, akk felpillantottam a magyarra :D de ez csak az elején volt, mer egy idő után ellustultam és csak a magyart néztem:D erre fogtam és kikapcsoltam a magyart. így is érteni, hidd el.
Kezdjed sorozatokkal! Főleg ha DVD-n van, akkor tudod a nyelvet állítgatni. pl Friends, My name is Earl , How I met your mother.
Sorozatokban az a jó, hogy rövid idő alatt sok társalgási szituációval találkozol, és általában sorozatrészenként más-más témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!