Holnap megyek angol érettségizni (középszint), mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Igazából nem megy rosszul, de néha elrontom és akkor sokkal gyengébb, mint máskor... teljesen szerencsefüggő? Mit tudtok ajánlani? :)2012. okt. 17. 12:22
1/7 anonim válasza:
Én is holnap megyek. :)
Szerintem idő van elég, úgyhogy kapkodni nem kell, viszont nem árt mindent ellenőrizni, különösen a fogalmazásokat!
Az a fontos, hogyha nem tudsz valamit, ne pánikolj be, hagyd ki, térj rá vissza később. Próbálj a megérzéseidre hallgatni, nekem az mindig bejött, de mindenképpen írj be valamit, üresen ne hagyj semmit.
Ezen kívül ajánlom a szőlőcukrot, én azt viszek holnap. :D
Sok szerencsét holnapra és reméljük a holnapi nagyon könnyű lesz! ;)
2/7 anonim válasza:
Én is holnap megyek. Sok sikert :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :) viszek leszarom-tablettát xD
majd írjátok meg, nektek milyen lett :)
2012. okt. 17. 22:08
4/7 anonim válasza:
A magnó az borzasztó volt, nem értettem kb. semmit belőle. :D Itthon sokkal jobban ment.
5/7 A kérdező kommentje:
mi kis teremben voltunk, és túl hangos volt :S 1-2 dolog nekem is lemaradt... ééés szerdán megyek németre, alig várom már :) (közép az is)
2012. okt. 21. 14:00
6/7 anonim válasza:
Húha, nagyon bátor vagy, hogy ebbe is belevágtál. :)
Sok szerencsét ahhoz is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen... bár lehet, hogy inkább vakmerő :)
2012. okt. 21. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!