Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mégis hogyan keressek angol...

Mégis hogyan keressek angol tanárt, aki felkészit b2 vizsgára pesten?

Figyelt kérdés
olyan nehéz, hogy van számtalan tanár, és mégis hogyan válasszak? Ok, tudom, hogy ez ugy megy, hogy a tanárt is ajánlja valamelyik haver, meg azt is, hogy melyik vizsgára menjek, de nekem ezek nem lehetöségek.
2012. okt. 9. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl. én készítettem már embert ilyen vizsgára, és több módon is kerültek már hozzám emberek. Gondolom, fontos az ár, de egyébként közben derül ki, mennyire válik be nálad a tanár. Ugyanis hallottam már olyanról, aki sokat kért, nem is hírdette magát, csak ismerősökön kapta a tanítványokat, nagyon jól is tudott franciául, de a módszere amatőr volt.
2012. okt. 9. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor most hivjak fel véletlenszerüen kiválasztott tanárokat?
2012. okt. 9. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell felhívni őket, hanem elég ha dobsz egy e-mailt. Tucatnyi hírdetéssel van tele az internet, nem értem, mi ebben olyan bonyolult.
2012. okt. 10. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem többhez is menj el egy órára és válaszd ki a legszimpatikusabbat. Tényleg nehéz jó tanár találni, pedig ez kulcsfontosságú! Nekem is sok külön tanárom volt már, több tantárgyból (angolból is) és volt köztük jó/rossz, és tapasztalatból mondom, hogy szerintem ne csak egy tanárt válassz, hanem nézz meg többet, hogy legyen összehasonlítási alapod.
2012. okt. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!