Telc b2re készülök és megmondaná vk hogyan zajlik a szóbeli? Minden apró részlet érdekel nagyon szigorúan pontoznak? és a levelet is szigorúan?
Off:
sziasztok!
kedves utolsó, én is köszönöm a választ, mivel én is most megyek ezért hasznos volt nekem nagyon.
Azt szeretném kérdezni, hogy a szóbelin a a prezentáción kívül ami van 2 feladat, mennyire nehéz? és miket kell mondani? sajnos nincs tanár, aki erre felkészítsen:( úgy tudom, hogy nagyon hosszú a cikk amit adnak. ez így van ugye? egy két instrukciót tudnál még írni? a 3. feladattal kapcsolatban is?
nagyon szépen köszönöm.
kifejezéseket még tudok esetleg mondani a disucussionhoz....:
Ha neked kell kezdeni:
at first, i think we can state that the article raises a very up-to-date question..(szó h nagyon naprakész kérdést tár fel a cikk :P jó hosszú mondat , időhúzásnak tökéletes.)
akkor mondhatsz ilyeneket h -yes, it is true
-yes, there can be truth in that
-I absolutely agree with that
-I can't agree with you
-I'm not sure if that is true
-May I interrupt? (közbeszólhatok?)
-how shall I put it? (ez is időhúzós...hogyan is fejezzem ki?)
-Yest, it is true, but the other hand ..(ez igaz, de másrészt..)
Nos, ha ennyit megtanulsz, akkor tutira fogsz tudni valamit improvizálni :) már ezt díjazni fogják...sok sikert
utolsó vagyok
én is holnap megyek amúgy nyelvvizsgázni. Pest, Ponty utca xD már izgulok nagyon
én is Ponty utca. és nagyon féleeeeeeeeeeeeeeeek :S
főleg a szóbelitől... meg a magnótól...
utolsó vagyok: msnen nem akartok dumálni picit estére? csak hogy megnyugtassuk egymást :)
msn: cissyke@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!