Mennyiért adjak órákat?
Figyelt kérdés
2. éves Anglisztikás hallgató vagyok, végzősök és középiskolások kérdezték, hogy vállalok e órákat és mennyiért. Mivel még nem végeztem el a tanári szakot, nem kérhetek annyit, mint a tanárok. De akkor mégis mennyiért vállaljam?2012. okt. 5. 21:00
1/3 anonim válasza:
Felénk egy tanár magánóráért 2-3000-et kér. Ez egy 60 perces óra. Csinálhatod azt is h mondjuk elkérsz ennyit, de többet foglalkozol velük, vagy nem kéred el csak a felét.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire magyarázol jól és határozottan, mert ugye attól is függ, de szerintem 1500-nál azért ne kérj többet.. vagy legalábbis addig, míg az elején vagy és nincs igazán tapasztalatod...
3/3 anonim válasza:
figyi lehet 1500 fölött is, de azoknak még a hirdetésüket sem olvassák el :( így aztán, ha pl.: 1000 körül hirdeted tuti, hogy tele lesz a naptárad: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!