Így hogy tanuljam meg az angol szavakat?
Figyelt kérdés
Amúgy könnyen tanulom a szavakat, de annyira utálom mikor ilyen van, hogy van az a szó, hogy egészséges és nem úgy van mellé írva hogy healthy hanem ilyen, hogy to be as fit as the fiddle O_o -.-" ránéztem mostis a lapra amit kaptunk na kb az összes szó ilyen hosszú hülyeség. Ti hogy tanuljátok meg az ilyen kifejezéseket könnyen? Annyira utálom, hogy pár szóra ránézek és tudom, hogy ezt fölösleges megtanulnom mert az életbe nem jegyzem meg.. pedig a nyelvvizsga miatt sok szót kéne tudnom... de ezeket olyan nehezen tanulom meg :S2012. okt. 2. 16:09
1/3 anonim válasza:
Ne nyafogj miatta, hogy kell-e vagy sem, hanem tanuld meg és kész. A nyelvvizsga közeledtével néhány ezer szót már biztosan tudsz, egy-két idiómával több vagy kevesebb, hidd el, nem fog fájni.
Szótanulásra, és bármire, amit memorizálnod kell, szerintem ez a lehető legjobb program. Nagyon hasznos.
2/3 A kérdező kommentje:
ez milyen program?
2012. okt. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!