Ha angolt tanulok már kb.6 éve akkor melyik nyelvet tanuljam mellé spanyolt vagy franciát?
Figyelt kérdés
Járok egy francia szakkör szerűségre egy éve heti egy alkalom de nem annyirta tetszik. A spanyol viszont nagyon tetszik! Melyiket érdemesebb tanulnom?2011. dec. 24. 11:18
1/5 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. Szerintem a spanyol könnyebb is, mint a francia, de elfogult vagyok felé :P
2/5 anonim válasza:
Akkor egyértelműen spanyolt :) persze az sem mind1, hogy milyen célod van ezekkel. Nyilván az unió végett a franciának egy kicsit nagyobb jelentősége van, de szerintem érdemes spanyolt tanulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. dec. 28. 18:05
4/5 anonim válasza:
Szia. elég hasonló helyzetben vagyok. angol mellett a gimiben franciát tanultam 4 évig, de alig követelt a tanárom, így szinte mindent elfelejtettem. most egyetem mellett fél évig tanultam spanyolt, és most jöttem rá, hogy hiányzik a francia, mert az sokkal szebb is és nekem könnyebb is volt. szóval én a franciát ajánlom. de ha van rá lehetőséged, próbáld ki mindkettőt:)
5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi!
2012. jan. 9. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!