Aki ráismer erre az angolul tanító könyvre, írja meg légyszi a címét!?
Még közép iskolás koromban kb 8-10 éve akadt a kezembe,ebből készültem pótvizsgára:D Már akkor régi volt.
Szóval a sztory arról szól,hogy egy család leül este krimit nézni,egy kisebb maffia bandáról.És ezen a történeten keresztül tanít meg angolul a könyv.
Se író,se cím nem jut eszembe,sőt még egy szereplő neve sem:( Pedig akkor rengeteget bújtam ezt a könyvet.Most gyesen vagyok és szeretnék tanulni valamit fakultatív,gondoltam ez jó lenne!
Köszönöm a segítséget!
Esetleg ez?:
Czobor Zsuzsa - Horlai György: ANGOL nyelvkönyv (Tanuljunk nyelveket sorozatból).
Tankönyv kiadó, Budapest 1991
Ez is úgy kezdődik, hogy TV-t néz egy család, gengszterek is vannak a nézett filmben, amikor hazaér a lány, és hozza a barátnőjét it...így kezdődik a könyv a bemutatkozás és indul a story.
Egy-két szereplő: Joe, Dick, Gwen, Liz, Mr és Mrs Ramsay
EZ AZ! Hogy szokták mondani? Hálám üldözni fog sírodig:D
Köszönöm!
...és még azon is túl.
Örülök, ha egyre gondoltunk! Nagyon jó könyv szerintem, hiába számít réginek.
Egyébként nekem is ez a könyv adta meg a 100% szilárd alapot angol nyelvből kezdetben...és most angoltanár vagyok. :)
Üdv!
(első válaszoló voltam)
Ha kell segítség angolból, szólj. :) Próbálok segíteni is.
(az első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!