Hogyan tanuljak meg 3 hét alatt angolul, tanár nélkül?
Igazából középszintre kéne feltornászni magam sőt, szaknyelvre, tudom lehetetlen, főleg h nem tudok egész nap csak az angollal foglalkozni. De tanárt nem tudok fizetni, meg tapasztalat h semmit sem érnek a nyelvórák.
Főleg a kiejtéssel vannak gondjaim, meg a szavakat jegyzem meg nehezen mivel nem úgy ejtik ahogy írják.
Milyen szinten vagy most?
Mihez kell neked ez így hirtelen?
Tanultál már előtte (másik) idegen nyelvet?
Mennyi idős vagy?
21 éves vagyok tanultam németet és spanyolt mindkettőből van nyelvvizsgám is.
Az angol azért kell hírtelen mert most tudtam meg h vizsgáznom kell h felvehessek 1 tárgyat az egyetemen.:S kb 3 hetem van ill. már kevesebb, elkezdtem nem mondhatnám h jól haladok. Tanár nélkül tanulom, nincs pénzem különtanárra. Ötleteket várnék, hogy jegyezzem meg könnyen a szavakat? A nyelvtant nyílván be kell gyakorolnom, de főként a szavakkal van bajom a kiejtéssel meg h nehéz megjegyezni őket.
na sikerült?
bírom feltesznek az emberek ilyen fontos kérdéseket, és utána annyival se tisztelik meg a válaszadókat, hogy írjanak valamit, hogy sikerült-e, mert valószínűleg ez másokat is érdekelt volna, hogy lehetséges-e egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!