Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az országban hol a legkönnyebb...

Az országban hol a legkönnyebb az angol középfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Idén muszáj a diplomámhoz egy nyelvvizsgát letennem, de egyszerűen nincs semmi nyelvérzékem, ez egy elég gyenge pontom. Ha halottattok olyan államilag elismert, de az átlagnál könnyebb nyelvvizsgáról lécci osszátok meg velem
2009. aug. 3. 01:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha lenne olyan, hogy átlagnál könnyebb, akkor mindenki arra menne. Így ebben a formában tehát értelmetlen a kérdés. Mindegyik vizsgában más a könnyű és a nehéz rész. Neked azt kell tudnod, hogy miben vagy jobb, mi megy nehezebben. Azt is fontos tudnod, hogy "csak úgy" egyik vizsgközpont se osztogatja a biziket, mert az neki presztízsveszteség lenne. Nemzetközi besorolás van, tehát egetverő különbség nem lehet a vizsgák között, hogy milyen nyelvtudással lehet letenni.

Én saját tapasztalattal a TELC-ről tudok nyilatkozni. Nekem nem volt vészes, de ez önmagában nem érdemi információ.

Ez egy igen hasznos oldal, nekem segített abban, hogy melyik nyelvvizsgát válasszam:

[link]

Leírja, hogy melyik vizsga miben nehéz/könnyű.

2009. aug. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!