Mennyi esély van rá?
Figyelt kérdés
Most kerültem nyelvi előkészítős osztályba(2 tannyelvű oszt.) Eddig németet tanultam, de itt angolt tanítanak. Az elvárás pedig az, hogy most év végén meglegyen a középfokú nyelvviszga angolból. Szerintetek ez lehetséges? Heti 18 angol van, illetve még be akarna iratni külön tanárhoz is.2012. szept. 7. 14:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen.Rajtad múlik igazán,de heti 18 angollal feltehetőleg sikerül.Ha különtanár(jó) is van,akkor pláne.
2/4 anonim válasza:
Nem az számít, hogy mennyi angolórád van hetente, hanem hogy mennyit tanulod ténylegesen.
Ismerek olyat, akinek heti 6 angolórája volt +1 magántanárral és egy tanév alatt sikerült elérnie a B2-es szintet. Ugyanakkor van arra is példa, hogy heti 18 óra +magántanárral, mégsem sikerült neki...
3/4 anonim válasza:
hogy a francba van neked 18 órád egy héten? a többi tantárggyal mi van?
4/4 anonim válasza:
A "nyelvi előkészítő" az éppen azt jelenti, hogy elsősorban egy adott idegen nyelvet tanulnak, kicsit háttérbe szorítva a többi tantárgyat.
A heti 18 angol annyit jelent, hogy napi 4-5 angolórája van. Nem véletlen nevezik ezt 0. évfolyamnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!