Angolból októberben készültem nyelvvizsgázni, minden jól ment, de a listening és a reading katasztrófa 20%ra sikerült eddig a legjobban. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Milyen módszert ajánlanátok, hogy októberig sikerüljön ezt jóval sikeresebben megcsinálnom?2012. aug. 30. 16:27
1/7 anonim válasza:
Gyakorolni! Álljon át a füled az angol nyelvre. Én sok filmet, sorozatot néztem angolul.
A readinget pedig a nyelvvizsgatípusnak megfelelő könyvből nézegetném.
Ha nem sikerül ősszel, akkor megpróbálod télen.
De remélem összejön. Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a nyelvvizsga tudtommal pár részes (4). És neked ebből 2 orbitálisan rossz lett... Akkor, hogy érted azt, hogy "minden jól ment, DE a maradék 2 nem":DDDDDDDDDDDDd
3/7 A kérdező kommentje:
Jó igen, igazad van, akkor úgy mondom, hogy a többi 98%hoz képest....
2012. aug. 30. 17:27
4/7 anonim válasza:
Ha a többi 98%, akkor itt rutintalanságról van szó, valószínűleg nem tudásbéli hiányosságról.
Célzottan kell gyakorolni a nyelvizsgának megfelelő feladattípus(oka)t!!!
+élvezetből olvasni/nézni/hallgatni mindent, amit csak lehet
5/7 anonim válasza:
Hallgass tv-ében tölts angol nyelvű mp3-akat
relaxa angol vilám stb. google a barátod.
7/7 anonim válasza:
Tv-ben illetve hanganyagban hallott szót próbáld meg leírni másképp nem fog menni. Aztán ellenőrizd le.
Amelyik szó nem megy sokszor írd le egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!