Ez nem általános iskolai tankönyv? Bővebb lent
[link] Org/New-Headway-Elementary-4th-Ed-Student-s-Book_1277388. html
Most leszek kilencedikes,és ilyen könyvet kaptunk.De az előző évesek 9.-ben nem ilyet kaptak,hanem vmi Pre- Intermediate-et vagy mit.Ez meg valami Elementary School,az nem általános iskola?Ráadásul ez a legalapabb dolgokkal kezdődik(am/is/are,stb.).Szoktak ilyenből tanulni középsikolában?
Nem. Nyugodj meg, ez nem általános iskolás.
Az általad küldött linket nem tudtam megnézni, de bemásoltam a címet és a kereső ezt adta ki:
Azt írja, hogy ez egy teljesen új verzió, a világ legkelendőbb felnőtt angol tanfolyamáról.
Akk megnyugodtam kösz a válaszokat :).Itt elvileg csak egy csoport van tehát mindenki ilyenből fog tanulni.Vagy legalábbis nem tudok róla hogy lenne külön kezdő meg középhaladó,meg a 8. év végi jegyem nem indokolná hogy kezdőbe kerüljek,ha több van,mivel hogy ötös lettem.Mondjuk annak nem örülök hogy a legelejéről kezdjük,én haladnák tovább.De legalább újra átvesszük az igeidőket,mert azokat kavarni szoktam.És minél többször olvasom el,hogy melyik mire jó,annál inkább nem értem.valahol igy irják valahol úgy.
De hát onnan hogy am/is/are...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!