Ismeri valaki a Dekiru 1 japán nyelvkönyvet?
Figyelt kérdés
Tanul valaki a feni nyelvkönyvből, érdemes megvenni?
Azt olvastam hogy nagyon jó. Én most szeretnék belekezdeni a tanulásba teljesen nulláról.
2012. aug. 23. 08:03
1/4 anonim válasza:
Én abból tanulok február óta egyedül. Imádom ezt a könyvet, mindent érthetően elmagyaráz és tényleg nagyon jó. Ha komolyan gondolod akkor mindenféleképpen érdemes megvenni :) ennél jobbat úgysem fogsz találni.
2/4 anonim válasza:
Én iskolában tanulok japánul, először a minna no nihongoból tanultunk, de aztán a tanáraink lecserélték a dekirure. Mérföldekkel jobb a dekiru, ez az első (leginkább) középiskolásoknak szóló magyar nyelven japánt tanító könyv, én imádom :) Igaz az ára eléggé magas, de szerintem megéri.
3/4 anonim válasza:
Már van Dekiru 2 japán nyelvkönyv is hétfőn kapom meg:)
4/4 anonim válasza:
Az elsővel együtt remélem hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!