Mit mond a csaj?
sziasztok
a kérdésem az, hogy ezt a káromkodást sokszor hallom angolul, és az érdekelne, hogy hogy írják, és mit jelent?
a csaj mondja, hogy ... Bosco.
bocsánat, sziasztok
pár másodperccel később mondja
http://www.youtube.com/watch?v=cMO0fx07HKQ&feature=youtu.be&..
Jail -börtön, prison-börtön
De a különbség:
Jail: Egy hely, ahol a fogva tartanak, de még nem hosszú távon.
Börtön: Egy hely a hosszú távú leülésnek.
Tehát a jelentés Cella vagy Boscoe? :D
a csaj azt kérdezi, hogy "súlyos, Bosco?"
portugálra legalábbis így fordították, de többször megnézve a jelenetet valóban lehet érteni a "serious" szót
én nem ismerem a sorozatot, de úgy tűnik, Bosco valami rendőrpasi neve, és az autóra is az vagyon felírva, hogy
"Bosco is a dick" - ami mindössze annyit tesz, hogy a pasi egy f@sz - de gondolom, ezzel nem árultam el semmi újat
üdv
:)
nekem meg az a kérdésem van, ha a jelenetben nem hangzik el a jail szó, végül mire vonatkozik a kérdés
az biztos, hogy a pasi nem azt mondja
az első párbeszéd valami ilyesmi (nem pontos, csak úgy hallás után):
- akkor jössz?
- verekedés is lesz?
- én is ott leszek
- Ok, akkor megyek
- ki a feje állja el az utat? Komolyan Bosco, ...
és itt végképp feladtam (ever occured...????)
a második részlet (a pasi):
- ha nem tudsz valamit, kérdezz!
(előtte még az van, hogy a csajszi kiabál: mi az új fiú neve? - Új fiú. - Hé, új fiú, mozogj már! -- és itt motyog valami olyasmit maga elé a srác, hogy az ördögbe is, de nem igazán veszem ki)
üdv
ui.: bocs, szóval nem "súlyos", hanem nagy eséllyel "komolyan" az a jail, ami nem is jail :)
üdv
elég rosszul beszélek angolul (gondolom látszik), értem, hogy mit mondanak kb.
És én úgy vettem ki, hogy a csaj is káromkodott egyet az első párbeszédben, és a csávó is a másodikban, aki nem találta azt a szart.
És a két káromkodás nekem hangzásban nagyon hasonlított.
Ha nem egyezett, akkor a második káromkodást hogy írják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!