Középszintű angol érettségin 25% ot értem el, menni idő lenne felsőfokú angol nyelvvizsgát letennem?
Nagyon, nagyon, nagyon sok.
Középfokú tudással is legalább 80%-ra kellene teljesíteni a középszintű érettségit.
25% az nagyon gyatra, az alapfokúd sem lenne meg.
uhhhhh. igaz én németet tanulok, de sztem a német és az angol érettségi egy nehézségi szinten van. igazából nem tudok németül, de 60%ot értem el. de még eszembe se jutna a középfokú német nyelvvizsga se.
sztem kezd újra a nyelvet tanulni. ha tényleg komolyan foglalkozol vele, akk pár év alatt meglehet. (német tanárom 4 év alatt tanult meg perfekt németül itt Magyarországon).
de ha gyorsítani akarod a folyamatot, akk menj külföldre. sokkal gyorsabban fog menni.
Attól függ, hogy mennyire veszed komolyan és mennyit tanulsz.
De valóban ezen a 25% azt jelenti, hogy szinte elhanyagolható a tudásod és a nulláról újra kéne kezdeni, szóval kb 2 év kellene talán.
Menj ki Angliába.3hónap.
Ezekkel a magyar hú de beszélek angolul mert nyelvvizsgám van egyénekkel meg ne foglalkozz.
Kb a 3hónap Anglia annyiba kerülne mint egy itteni nyelvtanfolyam.Csak a magyar nyelvoktatás...inkább hagyjuk Európa szerte ismert,hogy nagyon sz.a.r.
Mentek ki a manchesteri teszkóba diplomás nyelvvizsgs angolul hű de profi szinten beszélő lányok.
Már be sem álltak dolgozni,mert kiderült,hogy az a felsőfok az jó ha van egy alja középfok de inkább alapfok.
Ja és ami a sztoriba a legviccesebb,itthon beszéltették őket angolul és az az egyén aki felmérte a tudásukat jónak nyílvánított.
Mondjuk az is valami húszonéves,hű de trendi hű de tanult 3,14csa volt.Mondjuk azóta állítólag már nincs ott.
25% az alapfok se, nem ám közép. Fogod magad és intenzíven kezdj el angolozni. Ajánlom hogy vedd meg az Oxford angol nyelvtan könyvet. Nyelvtanban nagyon sokat segít a magyar magyarázat. Kezdj el filmeket nézni angol nyelven felirattal, próbálj meg dalszövegeket fordítani. Keress beszélgető partnereket, akikkel angolul társaloghatsz, ha külföldi annál jobb, mert rá vagy kényszerítve a nyelv használatára.
Ismerősöm volt kinn Angliába, ment az angol frankón, de itthon nyelvvizsgán úgy elkaszálták, mint a huzat. Hogy miért? Mert többet kérnek a vizsgán nyelvtanilag, mint amit az élőnyelvben használnak. Az élőnyelv folyamatosan változik fejlődik, kopnak le belőle dolgok, szlengesedik és nem használnak már annyi nyelvtani fordulatot.
Én középfokú nyelvvizsgával 98% os középszintűt tettem. Lehet, hogy szar a nyelvoktatás, de 25% os érettségivel inkább nem menj külföldre, mert eladnak szexrabszolgának :D
Érdemes kimenni, de csak ha már van egy min közepes tudásod.
Azok, akik a kinti élet alapján kezdik általában szrt se tudnak a nyelvtanról, és sose lesz papírjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!