Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Senki nem érti mit beszélnek?...

Senki nem érti mit beszélnek? Eddig bárkinek mutattam a válasz az volt túl gyors és sok a szleng. Más érti mit mondanak és le is írná, akár az eredeti nyelven is, ráadásul mi az a pukeee/ puki az elején az egyiknek?

#puki #bro'sis
2012. aug. 20. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első

Hé, tudod mit mondanak erről a házról, ember?

Ezt a helyet kísértetek járják.

Tényleg? Igen (yeah)

Azt mondják félelmetes(kísértetes=spooky) és ha figyelsz, hallhatod a lépéseket. (ajtónyikorgás)

Whoa

Mondtam nektek, skacok, hogy nem volt jó ötlet ide jönni ilyen későn. Yo, nyugi, ..(itt egyszerre beszélnek) talált valaki egy villany kapcsolót?

El akarok innen menni.

Mindannyian egy rakás beszari vagytok, (scardy cat, chikens= félelmet mutató gyáva állatok viselkedéséről jött)

áááááááááááá, mondtam. muhhahah

Mehetünk? (állj- női hang)

az utolsó mondat nem tiszta számomra.

2012. aug. 20. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
A másodikban a csajokról van szó, hogy semmi sem jó nekik. Mire épp csörög a telefon és egy spanyolul beszélő nővel folyik a bájcsevegés, majd kiröhögik.
2012. aug. 20. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. aug. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!