Ti is szívesebben játszotok egy eredeti játékot, mint egy letöltöttet?
Én eddig minden játékot amivel játszottam, megvásároltam eredeti formájában.
Volt amit előtte letöltöttem, és miután tapasztaltam hogy jó játék, utána vettem meg!
Ha nem tetszik úgy is megy a kukába.
Sokan nem fogják fel, hogy azzal is támogatják a "kedvenc" játékaikat ha megvásárolják a terméket. Így növelve a lehetőséget, hogy még több remek játékot fejlesszenek a készítők.
Szóval én is úgy állok a dologhoz hogy ha tetszik a játék akkor megveszem eredetibe hisz a készítők megérdemlik a pénzt!
Én is így vagyok, ezért nem töltök le játékot. Megérdemlik a készítők, hogy megvegyem, ha már ennyit fáradoztak vele. Ha meg nincs pénzem rá, akkor ugye nem játszom vele. Kapásból fel tudnék sorolni 15 játékot, amit ha most lekapnék egy torrent oldalról pár óra alatt, egész augusztusban a gép előtt ülhetnék, annyira lekötnének. Ilyen pl. a Skyrim, a Rage, a Borderlands, a Batman részek, Duke Nukem Forever, Mass effect részei, Crysis 2, Garry's mod stb.
De nem teszem, inkább egyesével megveszem a játékokat, hónapról-hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!