Van még olyan rajtam kívül, aki a huszas éveiben semmiféle nyelvtudással nem rendelkezik?
Egy ideje már tanulják ált. angol/németet néhol egyebet általánostól és gimiben is minimum az egyiket. Szóval szerintem aki egyáltalán de semmit sem tud az vagy az idősebb korosztály akik még max oroszt tanultak de nem használták így elfelejtették, vagy akik fiatalabbak de kibuktak vagy csak szimplán sosem tanulták :D
Amúgy nem lényeg a nyelvtudás ha az ember el tud helyezkedni itthon és úgy, hogy nem csak napról napra tengődik el. Bár ez iszonyat ritka.
Akik 16 vagy 18 éves korukig ímmel-ámmal tanulgatnak iskolában nyelvet, a 20-as éveikre már szerintem nagyjából el is felejtik.
Ha jól el vagy nyelvtudás nélkül, akkor nem kell foglalkoznod másokkal.
Ha meg nem, akkor nem késő újra nekiállni.
Én is tanultam az iskolában, de egyáltalán nem érdekelt így teljesen elfelejtettem. Gyakorlatilag annyira emlékszem hogy yes/no.
Késő ilyenkor elkezdeni nyelvet tanulni?
Én is így vagyok soha nem volt egy normális nyel tanárom. Volt közte alkoholista, szenilis öreg,egyetemről frissen kiesett tanár de mire megszoktuk már jött egy új.
Szóval igen én is így vagyok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!