Callan módszer? Van, aki így tanult nyelvet? Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 10:53
11/12 anonim válasza:
A módszer nagyon jó. Legalábbis annak, aki beszélni szeretne megtanulni, viszonylag gyorsan.
Kár, hogy Magyarországon szinte mindenki feketén oktatja, így nem jutnak hozzá az eredeti, legfrissebb könyvekhez sem az oktatók, sem a hallgatók.
Másik hátránya, hogy így senki nem ellenőrzi a minőséget, így a legtöbb sufni-oktató nem a tényleges Callan módszert alkalmazza, így a hallgatók nem azt kapják amiért fizetnek.
A regisztrált Callan oktatóknak évente kell megújítani a regisztrációját, ahol kiértékelik az oktatási módszerüket, hogy biztos legyen az, hogy megfelelően alkamazzák azt.
Úgyhogy tessék kérni regisztrációs számot mindenkitől aki ezzel a módszerrel oktat!
12/12 Ignis Subdialis válasza:
Nekem őszintén szólva tökmindegy, hogy valaki felkent Callan oktató-e. A pénzemért értéket kaptam, amit eddig egyetlen nyelviskola sem tudott nyújtani nekem: meg merek szólalni angolul. Sőt, folyékonyan beszélek. Ugyan csak fénymásolt könyveket kaptunk, a tanárok kívülről fújták a mondatokat és nagyon kreatívan - mindig mást és mást kérdezve - beszéltettek minket. Óránként cserélődtek, egyetlen magyar anyanyelvű nem volt köztük, pöpecül megismertünk sokféle akcentust, kiejtést, ami teljesen életszagú az átlag nyelviskolák "irodalmi" nyelvoktatásához képest, ami a hétköznapi életben való eligazodásra nem igazán készít fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!