1/7 anonim válasza:
nézz német nyelvű filmeket német felirattal.
2/7 anonim válasza:
Én ajánlom a youtubon keress némát számokat lyrics-el
3/7 anonim válasza:
keress rá youtube-on a heute show-ra, genial daneben-re, vagy ha találsz tv total részeket az is jó, csak abból sajna alig van fenn
4/7 anonim válasza:
Szavak kiejtését itt is gyakorolhatod.
Én beállítottam neked a kiejtést, csak rá kell kattintani a keresés után a kis hangszóróra.
Remélem, a link működni fog.
Ez az oldal pedig nagyon jó a német szavak, kifejezések, rövid mondatok gyakorlásához.
Kicsit lassan tölt be, ezért pár másodpercig üres lesz az oldal.
Nyilakkal tudsz navigálni előre, hátra, ha a képekre, vagy a szövegre kattintasz, a kiejtést is meghallgathatod.
Üdv: Ági
5/7 anonim válasza:
Újra én vagyok.
Látom, az Okosító.hu működik, de a szótár linkjének a vége lemaradt.
Ez a helyes link.
Remélem, ez már jó lesz:
unDict&O=HUN&flash=&E=1&sid=45eedc2403614795e6a51a21cbe6fccf&vk=&in_form=1&W
6/7 anonim válasza:
i.hu/dict_search.php?L=HUN%3AGER%3AGerHunDict&O=HUN&flash=&E=1&sid=45eedc2403614795e6a51a21cbe6fccf&vk=&in_form=1&W=gyakorol&M=2&P=2&C=1&T=1
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!