Német hallásértés gyakorlás?
Tudtok valami letölthető anyagot? Nagyon nem megy a hallásértés és kéne gyakorolnom. Olyasmi volna a legjobb, ahol mondjuk a szöveg is megvan, hogy ha semmit se hallok belőle legalább megtudjam nézni. De persze bármi más is érdekelne.
Német adókra hiába kapcsolok nagyon hamar megunom, mert semmit nem értek belőle...
Esetleg még ara is gondoltam, hogy letöltök egy filmet, megnézem magyarul, majd utánna megnézném németül is, így talán emlékszek, kb mit kéne hallanom és lehet, hogy jobban össze tudnám rakni, viszont nem tudom lehet-e valahonnan német szinkronos filmeket leszedni...
Minden segítségnek örülnék, köszönöm előre is!
Nézz sok filmet, sorozatot németül, hallgass dalokat (legyen előtted a szöveg először).
Nekem segített. :)
A képre kell kattintani, a videón megy a szöveg és a videó alatt le is van írva. Minden nap friss hírek, új szövegek.
Ez nagyon jó!!! Igaz, magyarul nincs, de lassan, érthetően mondja. És nagyon sok témakörben!!!
vagy
youtube.com-on legalább 38 résszel megtalálod
"Jojo sucht das Glück" történeteket.
Magyarul ez sincs, de ez is német nyelvet tanulóknak készült. Nagyon jó ez is!
Tipp: Sokat fog segíteni, ha leírod amit mondanak.Még akkor is, ha csak tippelsz, hogy mit mondhattak. A szövegkörnyezet is segíteni fog. Mindig megállítod, leírod, és amit nem értesz, kikeresed szótárból. Hidd el, sokat fogsz így a nyelvvel foglalkozni, és hasznodra válik! :-))
Köszönöm mindannyitoknak a segítségét!
1! Köszi, de írtam, hogy hiába nézem a német adót, abból nem igazán értek semmit.
2! Köszi, ez jó, bár nálam a videón nem megy a szöveg!?
3-4 Köszönöm, ezek a legjobbak most nekem :)
5-6: Érettségi is jó ötlet, amúgy középszint kéne majd. (Minél hamarabb)
Letölteni honnan lehet még német filmeket? Még nem néztem ezt a linket, amit küldtél, de gondolom, ez olyan, hol csak meg kell nyitni, azt játssza is. Jobb szeretem, amit lelehet tölteni... Tipp esetleg?
2. voltam.
Nem a videón megy a szöveg, hanem a videó alatt van leírva a honlapon.
3-4. vagyok:
Szívesen, nyelvtanár vagyok, gondoltam, hogy jól jönnek! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!