Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudnám hatékonyan felfris...

Hogy tudnám hatékonyan felfrissíteni az angoltudásomat? (illetve továbbfejleszteni)

Figyelt kérdés

Szóval, kb 4éve nyelvvizsgáztam, 2éve érettségiztem belőle, de most mikor angolul kellett beszélnem, alig tudtam összerakni néhány értelmes mondatot. bár 1-2nap múlva már el tudtam beszélgetni értelmesebben, de most egy ideig megint nem találkozok angolokkal, és szeretném attól még itthon fejleszteni a nyelvtudásomat.

Elkezdtem angol soroazokat nézni, eredeti nyelven + angol felirattal, így értem is, sőt néha a feliratra sem kell figyelnem, de van ennél hatékonyabb? Ha olvasok mondjuk angol könyveket, akkor jobban fejlődök? Vagy hallgatok interjúkat, rádióműsorokat angol nyelven? Ti hogy csinálnátok?:D

2012. aug. 6. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Angol nyelv:

Csordás Norbert angol nyelv könyv

Aztán:

English Today Video Course

Angolul könnyű

EnglishBox

Follow Me BBC English Video Course

Extra BBC English Video Course

Relaxa Angol Villám

Learn English with Jennifer Lessons for Beginners Video Course

English For you efu Video Course

Angol CD intenzív nyelvtanfolyam

English in 20 minutes a day

Callan Lessons

Assimil English

Angol-Magyar Társalgási Témák 1,2,3 szint

Berlitz English All Levels Audio CDs

5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek

New Headway

gyerekeknek:

Gogo loves English

English Time

Használjátok a keresőt. xd :)

2012. aug. 6. 12:46
 2/2 A kérdező kommentje:
de épp ezaz, hogy nem könyvekből akarom tanulni, mert tudom az elméletet, csak hogy használatba könnyebben át tudjam ültetni.
2012. aug. 6. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!