Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Rosetta Stone vs Tell Me...

Rosetta Stone vs Tell Me More? Melyik mennyire jó? Mik a tapasztalatok velük?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 20:14
 1/2 delusion ***** válasza:
100%

Gondolom Te is tudod, de önmagában szerintem nem elég egyik sem, kiegészítésnek tökéletes a Rosetta Stone, a másikról nem tudok nyilatkozni.

Jó dolog ez a dynamic immersion, mármint hogy ezt adoptálta a program. Mindenre emlékszek, amit benne hallottam....olyan nyelven, amit egyáltalán nem is használok.

Édesanyám pár hete tanul angolul Rosettával, és azt kell mondjam, meg vagyok elégedve a kiejtésével, szókincsével, és a mondatokat is elég jól építi fel.

A realitás talaján kell maradni, nem kell csodákat várni tőle, és akkor nagyon értékelni fogja az ember. Főleg, ha valaki egzotikusabb nyelven (héber, hindi, görög, indonéz akármi) szeretne tanulni, és elképzelése sincs, hogy kezdjen neki, mert nem tanítják az adott környéken sehol, nincsenek hozzá tankönyvek, stb.

Szkeptikusan álltam hozzá, de tényleg az a jó, hogy mindig éri sikerélmény az embert. Nincsenek rövidzárlatok, üresjáratok, nincs az, hogy "én ebből semmit nem értek". :) Úgyhogy egy próbát mindenféleképp megér.

2012. aug. 4. 18:08
 2/2 anonim válasza:
Beszéd felismerés terén szerintem a Rosetta jobb. Oktatás terén pedig a tell me more jobb, viszont lehet csak nálam volt ilyen, de sokszor, ha már üvöltöttem is a mikrofonba, akkor se érzékelte, hogy kimondtam a szavakat, vagy ha érzékelte is sose értem el max. pontot vele, pedig utána járva nem ejtettem ki az adott szavakat rosszul.
2015. jan. 31. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!