Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » (BME) Cambridge angol középfok...

(BME) Cambridge angol középfok, nehéz? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Aug.24-én lesz nyelvvizsgám,16 éves vagyok! Mire számíthatok?

2012. júl. 30. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
most BME-re mész vagy Cambridge-re? Én bme-sen voltam és nem volt olyan szörnyű mint amire számítottam. beparáztam előtte pedig ha nyugodtan mész oda sokkal jobban fog az agyad, és bár így is meglett, jobb százalékkal is meglehetett volna. nem tudom mire vagy kíváncsi, de a légkör kellemes, csönd van, tágas helyed van így nem zavarnak a többiek, általában szólnak a felügyelők, ha lassan letelik az időd de van fent egy óra így mindig tudni fogod mennyi van hátra. én a fordításra kicsit keveselltem az időt, bár kinek hogy van, tudod... szerintem a vizsga előtt gondold át hogy az utolsó részre (tudod a levél meg a fordítás - úgy emlékszem ez a kettő) hogy osztod be az időt. sok sikert! én augusztus 31-én megyek:)
2012. júl. 30. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi,igen eléggé félreérthető! :)

Na szóval a debreceni kirendeltséghez megyek nyelvvizsgára,de én most csak szóbelire megyek!

2012. júl. 31. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, na hát a szóbeliről annyi, hogy nekem 2 nő volt bent, az egyik csak bámult meg jegyzetelt és a másikkal beszélgettem. Jófej volt és segítőkész gyorsan dobott be valami mentőkérdést mielőtt teljesen megakadt volna a beszélgetés. :) Bár én magamat rosszabbnak tartom a beszédben, mégis jobban sikerült a szóbeli mint az írásbeli. Sok sikert a szóbelihez!
2012. aug. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!