Tudtok olyan oldalt, ahová beírok egy német szót és mondatokat ad ki az adott szóval? Dictionary. Cambridge. Org -hoz hasonlót keresek, csak ez angol .
google.com :D
Bocsi, nem hagyhattam ki, de ha kiprobalod csomo mondatot fog kiadni az adott szoval ;)
Én ezt szoktam használni: (nem németre)
Arról nem beszél a kisfilmjük, hogy mennyire megbízható...
De nekem úgy tűnik, hogy a mondatokat anyanyelvi beszélők írják, tehát azok jók. Vagyis amire neked kell az oldal arra megfelel.
A fordítások elképzelhető, hogy nem pontosak.
Amúgy a google-t úgyis tudod használni, hogy beírod a szót, és kiad egy csomó oldalt. Bizony sok oldalon a te szavad egy mondatban fog szerepelni.
Érdemes a google.com helyett a google.de-ről keresni.
De természetesen itt is előfordulnak hibás mondatok. Nem is kevés, az internet már csak ilyen hely.
Marha jó oldal, definícióval, példával, képekkel, minden. Én is hasonlóan tanultam szavakat, és marha sok hasznát vettem. Főleg az ilyen apró jelentésmódosítószavakhoz jó: doch, ja, eben, halt, meg ilyenek. Jól leírja az összes jelentésüket, mondatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!