A nyelvérzékem 0 viszont a diplomához le kell raknom a nyelvvizsgát angolt intenzíven 3-dik éve tanulom, d eegy szint után egyszerűen nem értem. Tudtok olyan debil nyelvet ami esetleg könnyebb vagy magyarosabb?
eszeprantót könnyűnek mondják, illetve a lovári nyelvet is.
Viszont ha ilyen nehézségeid vannak a nyelvtanulás területén, akkor én a helyedben utánanézetnék, nincs-e diszlexiám. Nekik szokott szinte lehetetlen lenni a nyelvtanulás, és ha erről hivatalos igazolásod van, mentesülhetsz a nyelvvizsgakötelezettség alól.
lóvári:DDDDDD
amúgy hűh, a spanyol könnyebb az angolnál.
még a bolgárt és a horvátot mondják könnyűnek.
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ:)
Igen az eszperantóra én is gondoltam, de nem fogadja el a suli.
Diszlexiám nincsen, de diszkalkuliám igen, szóval el akartak küldeni felmentésre, de ott mondták, hogy mivel angolból leérettségiztem nem kaphatom meg. Pedig az érettségin a csopimat úgy rugdosták át, még az elnök sem volt bent. Szóval nincs más választásom magamba kell verni egy nyelvet.
A lovárit nézegettem, de nem olyan könnyű mint amilyennek látszik.
A javaslataitok nagyon jók:)
"Csak azokat a nyelvvizsgákat fogadják el, amilyen nyelven van szakirodalom."
Egyeteme válogatja. Van ahol élő idegen nyelvet kérnek, van ahol megadják, hogy melyik az a hat-nyolc nyelv amelyet elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!