Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek hogyan tanulhatok...

Szerintetek hogyan tanulhatok meg könnyen és gyorsan spanyolul?

Figyelt kérdés
Jelentkezzek nyelvtanfolyamra vagy próbáljak meg magamtól, internet segítségével elsajátítani a spanyol nyelvet?
2012. júl. 29. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen inkább a tanfolyam.
2012. júl. 29. 21:52
 2/8 anonim válasza:
Benny Lewis az utóbbira szavazna. Ha van kellő energiád, és MOTIVÁCIÓD, akkor internet segítségével is megtanulhatod, ha kell a külső motiváció, fizess tanfolyamot. Ím egy oldal ami talán segítségedre lehet: [link]
2012. júl. 29. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tanfolyam. Én 4 éve tanulok spanyolul és vannak olyan részei a nyelvtannak, amelyeket tanár nélkül szerintem esélytelen megtanulni.
2012. júl. 29. 22:02
 4/8 anonim válasza:
Rengetegen tanultak meg már úgy idegennyelvet, hogy nyelvtant nem tanultak semmit.
2012. júl. 31. 09:19
 5/8 anonim válasza:
Én is magamtól tanultam meg spanyolul, spanyoltanárt életemben nem láttam még messziről se. :) Akinek van nyelvérzéke, annak nincs szükség magyarázatra ahhoz hogy elmagyarázzák, saját tapasztaltból írom. ÉRZED a nyelvet. Persze aki magyarázatra szorul, annak jobb választás a nyelviskola. Ha az alapokat megtanulod, könnyen találhatsz a neten beszélgetőpartnereket, már nekem is nagyon sok ismerősöm van és nagyon kedves emberek, barátságosak, segítőkészek... :) Én így tanultam meg a legtöbbet, könyvek és tanár nélkül.
2012. aug. 1. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyen spanyol beszélgető partnereket szerezni?
2012. aug. 1. 16:38
 7/8 anonim válasza:

Én őszintén szólva már nem emlékszem hogy hol kezdtem el velük barátkozni. Tudok viszont egy oldalt, ahol tuti hogy találsz partnereket és gyakorolni is tudsz (anyanyelviek kijavítanak):

[link]

Egy hátránya van, nincs magyar kezelőfelület, de ez nem hiszem hogy probléma a mai világban. :)

2012. aug. 1. 17:14
 8/8 jorge pedro kiss ***** válasza:
con estos libros en casa se puede aprender bien el espanol ezekkel a könyvekkel otthon meglehet tanulni a spanyolt jol tanuljunk könnyen gyorsan spanyolul mosolyogva spanyolul assimil spanyol pons spanyol colores
2014. jan. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!