Szerintetek a debreceni Ady Endre Gimnázium milyen színvonalú iskola?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok, és lassan gondolkodnom kell a továbbtanuláson. Az Ady gimire gondoltam hogy jelentkezek, kéttannyelvű angol tagozatra. Főleg erről tagozatról érdeklődnék. Nagyon nehéz? Milyenek a követelmények? Ha valaki nem túl jó angolos (és mégis felveszik) nehéz lesz neki felzárkózni? Aki jártas a témában, írjon le nekem mindent erről a tagozatról...
Légyszíves segítsetek!
2012. júl. 28. 22:58
1/6 anonim válasza:
szerintem nem valami jó választás. általában onnan nem nagyon tudnak tovább tanulni, én ezt hallottam.
2/6 anonim válasza:
Én az Ady-ba jártam, igaz, nem angolos tagozatra. Szerintem jó színvonalú az iskola, a mi osztályunkból 90% bejutott arra az egyetemre, amelyikre szeretett volna.
3/6 anonim válasza:
Egyik legjobb suli, de a kéttanhoz nagyon kell tudni angolul, mert a felvételi is angolul megy szóban. Adys végzős
4/6 A kérdező kommentje:
3. válaszoló- és nagyon nehéz a kéttan, vagy viszonylag tűrhető?
2012. aug. 6. 23:50
5/6 anonim válasza:
Eléggé, matek, föci, brit civilizáció- ezeket angolul tanítják és 10.-től vizsgázni kell ezekből. Volt olyan évfolyamtársam akit nem is láttam emiatt 10.-ben.
6/6 anonim válasza:
nagyon jó suli :D angol tudás az nagyon kell szóbelire főleg, de megadják a szempontokat és betudod gyakorolni. felső fokú nyelvvizsga az az érettségivel jár mivel azt is angolul kell megírni. tanulni sokat kell nagyon, ugyanúgy mint az ady többi szakán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!